Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Da nije bilo njega...

VIDEO Pogledajte ključni gol Perišića u pobjedi Intera

Dugo je momčad s krajnjeg juga Italije odolijevala napadima Nerazzurra, za koje je stvar spasio naš reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 12. kolu nogometnog prvenstva Italije u nedjelju je Inter dobio slabašni Crotone sa 3:0, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić postigao je vodeći gol u 84. minuti, a pobjedu je potvrdio Mauro Icardi sa dva pogotka (88-pen, 90+3).

Perišić je odigrao cijeli susret, kao i njegov suigrač Marcelo Brozović, koji je bio vrlo aktivan u veznom redu te je imao nekoliko dobrih upošljavanja suigrača, ali oni to nisu znali iskorstiti.

Fiorentina je kod kuće protiv Sampdorije odigrala 1:1. Hrvoje Milić i Nikola Kalinić odigrali su cijeli susret za Fiorentinu, dok je Milan Badelj izašao iz igre u 71. minuti.

Kalinić je dva puta zaprijetio gostima, u 18. minuti glavom na ubačaj Milića, ali neprecizno, dok je u 36. minuti njegov pokušaj blokiran. Ante Budimir odigrao je posljednjih sedam minuta za Sampdoriju.

U zadnjoj utakmici kola Roma je s 3:0 pobijedila Bolognu, hat-trick je postigao Mohamed Salah.

U poslijepodnevnim susretima je vodeći Juventus je u gostima kod Chieva slavio sa 2:1, a hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je strijelac vodećeg pogotka za Juve u 53. minuti i to mu je drugi gol ove sezone u Serie A.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider