Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubljena dva boda

Perišić i Vida svjesni propuštenog, a huliganima poručuju: Ne vraćajte se!

Hrvatski navijači uništili su veliku partiju reprezentacije Hrvatske na San Siru protiv Italije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Mogli smo do sva tri boda, a toga su svjesni strijelac Ivan Perišić i Domagoj Vida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 "U prvih 15 minuta smo malo slabije ušli. Nakon mog pogotka smo se ponovno digli i držali konce utakmice u našim nogama. Nažalost to je trajalo do prekida, koji im je dao vremena da popričaju s trenerom koji im je ukazao na sve pogreške koje rade. Mislim da smo tu izgubili utakmicu. No možemo biti zadovoljni bodom", rekao je Perišić nakon utakmice.

"Imao sam problema s ozljedom prošle godine no nadam se da će to izostati. Radio sam na svom povratku i mislim da sam u dobroj formi. Možemo biti zadovoljni s 10 bodova iz četiri utakmice", smatra Perišić.

Kakva će biti kazna UEFA-e za nerede u Milanu?

Ukupno glasova:

"Do prekida smo imali sve konce u našim nogama. Taj prekid dao je njima prostora da popričaju s trenerom i da im ukaže na pogreške. To ih je spasilo. Nadam se da će na kamerama prepoznati te navijače i da se više neće vraćati na stadion", zaključio je oštro krilni igrač Wolfsburga.

"Možemo žaliti za sva tri boda. Primili smo jeftin gol, nismo pazili čovjeka na odbijenoj lopti, no Perišić je vratio stvari na početak. Igrali smo jako dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, Talijani su se branili, a onda nažalost navijači... ", rekao je razočarani Vida.

Talijani su nas nakon toga stigli. Hvala navijačima koji su nas bodrili, a onima koji su radili probleme poručujem da više ne dolaze", rekao je Vida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider