Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači sretni zbog igre

Perišić: Ako netko misli da igramo za nekog drugog, ne mora doći

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je u susretu pretposljednjeg kola skupine H kvalifikacija za Euro 2016. na Maksimiru svladala Bugarsku s 3-0 (2-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je novi izbornik Ante Čačić pobjednički započeo svoj mandat. Utakmica se zbog kazne Uefe igrala bez gledatelja.

Hrvatska razbila Bugarsku s 3:0, Kalinić oduševio u Čačićevoj premijeri

Modrić kao 'pušten s lanca': Ovako to izgleda kada Hrvatska doista 'grize'

''Znali smo da će biti teško, pogotovo bez navijača. Vidjeli smo i druge rezultate i znali smo da moramo pobijediti. To samo pokazali i zasluženo slavili. Luka mi je odlično dodao na početku, našao sam se na pravom mjestu i pogodio. Dobro smo igrali, iako po teškom vremenu. Ostaje nam još jedna utakmica koju moramo pobijediti i čekati rezultat iz Italije'', izjavio je Perišić za HRT te nadodao:

''Ako netko misli da igramo za nekog drugog, ne mora doći. Ja igram za svoju obitelj, prijatelje, sebe i Hrvatsku. Nije dobro da je takva atmosfera oko reprezentacije.''

Hrvatska je ipak ostala treća na ljestvici sa 17 osvojenih bodova, jer su i njezini suparnici za izravni plasman na EURO u subotu ostvarili pobjede. Italija je sa 3-1 kao gost nadigrala Azerbajdžan, dok je Norveška sa 2-0 na svom terenu pobijedila Maltu.

''Drago mi je da sam mogao pridonijeti ovoj pobjedi. Mislim da smo se dobro skupili i odigrali pametnu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe na Malti i nadamo se da će Talijani odigrati kako oni znaju i neće dopustiti iznenađenje'', rekao je strijelac Rakitić.

''Dobro smo igrali i na kraju smo tu kvalitetnu igru okrunili pogocima. Igrat ćemo na Malti svoju igru, pobijediti i valjda će nam se poklopiti ostali rezultati'', zaključio je ponajbolji igrač utakmice Nikola Kalinić.

Tko je po vama odigrao najbolje protiv Bugarske?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider