Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Realu rekli dosta

Ronaldo kažnjen od strane Pereza: Je li to početak kraja njihove suradnje?

Predsjednik Reala Florentino Perez zabranio je najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu da ubuduće putuje u Maroko kod profesionalnog kickboxera Badr Harija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalska zvijezda ima blizak odnos s Badr Harijem. No, kako prenosi 'Mundo Deportivo', Real Madrid napokon je spustio rampu na Ronaldove odlaske u Maroko.

Prošlog mjeseca francuski mediji su prenijeli vijest kako je Ronaldo samo tijekom jednog tjedna čak četiri puta posjetio Badr Harija. Neki su otišli korak dalje i počeli špekulirati o ljubavnoj vezi. Međutim, to su bila samo naklapanja.

Perez je zabranio Ronaldu izlete u Marakeš zato što je to počelo utjecati na njegov angažman na treningu. Ronaldo se znao ukrcavati na privatni avion za Maroko netom poslije treninga, što je izazvalo zabrinutost kod dužnosnika Reala.

Predsjednik Reala je među onima koji žele da se Ronaldo pokori treninzima, znajući da je on ključni Zidaneov čovjek ukoliko žele skinuti Barcelonu s trona. Ali i otići daleko u Ligi prvaka.

Unatoč svim ekshibicijama izvan terena, Ronaldo je ove sezone uspio postići 27 pogodaka u svim natjecanjima, ali samo 16 u Primeri što se može smatrati razočaravajućim za njegove standarde.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider