Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Zidane nezadovoljan

Perez prelomio: Dvije zvijezde Reala mogu otići na kraju sezone!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno je posebno nezadovoljan dvojicom igrača koji bi po svemu sudeći na ljeto mogli napustiti Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez je prelomio – Isco i James Rodriguez mogu otići na kraju sezone. Predsjednik madridskog Reala, kao i trener Zinedine Zidane, nezadovoljan je njihovim igrama i pristupom.

Isco je 2013. stigao iz Malage za 30 milijuna eura, ove sezone odigrao je 24 utakmice (dva gola), na tržištu vrijedi 45 milijuna eura. Za njega su zainteresirani Juventus i Manchester City.

Kolumbijac James dosad je odigrao 18 susreta (pet pogodaka). Kupljen je 2014. od Monaca za oko 80 milijuna eura. Žele ga Chelsea, Manchester United i Manchester City.

Real je spreman Chelseaju čak ponuditi zamjenu igrača, koja bi po njihovu mišljenju bila dobitnička za oba kluba, objavili su nedavno britanski mediji.

Naime, Real želi Edena Hazarda, a za njega su spremni ponuditi Jamesa Rodrigueza.

Iako su obojica imali loše sezone njihova vrijednost na nogometnom tržištu je i dalje ogromna. Chelsea je doveo Hazarda 2012. iz Lillea za 40 milijuna eura, a danas ga ne bi pustili za manje od 125 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider