Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bila bi to - ludost

Guardiola otkazao konferenciju za novinare: Pojavila se bizarna glasina

Priča oko odlaska Pepa Guardiole iz Bayerna dobila je novi 'sitni' detalj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U španjolskim medijima osvanula je vijest da je Pep Guardiola odlučio na kraju sezone napustiti minhenski Bayern, te preuzeti momčad engleskog velikana - Manchester Cityja. Vijest je ekskluzivno prenio Mundo Deportivo, koji je u prilog toj svojoj vijesti dao i nekoliko činjenica.

Međutim, nije dugo trebalo da isti izvor na svojoj stranici objavi novu informaciju vezanu za Guardiolu u koju je uključen klub od kojeg se to najmanje očekivalo - Real Madrid.

"Real Madrid kontaktirao je Guardiolu i pitao ga za planove na kraju ove sezone", tvrdi Mundo Deportivo.

Gotovo je: Guardiola napušta München, Bayern traži novog trenera

Guardiola je otkazao konferenciju za novinare u petak, što je izazvalo dodatne špekulacije da su napisi o odlasku iz Bayerna, kao i potpisu za Manchester City, istiniti. Međutim, Jerome Boateng, koji je došao na konferenciju za novinare umjesto Guardiole, objasnio je da je španjolski stručnjak otputovao u Kataloniju kako bi prisustvovao pogrebu supruga svoje rođakinje.

Mundo Deportivo je u istom tekstu malo zakočio svoju prvu informaciju da je Guardiola već potpisao za City, te je, osim 'malog' detalja da se Real interesira za njegove usluge, ostavio mogućnost da Guardiola produlji suradnju s Bayernom.

Vijest o navodnom Guardiolinom potpisu ugovora sa Manchester Cityjem poklopila se sa znakovitom izjavom čelnog čovjeka Bayerna Karl-Heinza Rummeniggea da u bavarskom velikanu "nitko nije nedodirljiv". Rummenigge je, vjerojatno, u prvom redu mislio na Guardiolu najavivši da će se katalonski trener sastati s predstavnicima Cityja.

"To je normalan životni ciklus. Igrači dolaze i odlaze, isto vrijedi i za trenere. Ja sam opušten, ako Guardiola ne bude trener Bayerna, bit će neki drugi veliki stručnjak. Moramo biti strpljivi i vidjeti što će se dogoditi. Nema problema", kazao je Rummenigge u izjavi za Gazzetu dello Sport.

Za očekivati je da će, kao i u slučaju s Barcelonom, Guardiola otvoreno najaviti da mu je ovo posljednja sezona na klupi Bayerna ili da i dalje ostaje trener. Vjerujemo da na taj odgovor nećemo morati još dugo čekati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider