Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraj sage

Pogba navijaču na ulici jasno i glasno otkrio svoju destinaciju!

Čini se da je Paul Pogba konačno riješio sve dileme oko svog transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je završilo Europsko nogometno prvenstvo (10. srpanj) počele su kružiti ozbiljne glasine o povratku Paula Pogbe u Manchester United. Francuski reprezentativac se trenutno nalazi na odmoru u SAD-u, gdje je na ulicama New Yorka otkrio jednom navijaču kakava je njegova sudbina.

Posljednjih nekoliko dana pisalo se da je Pogba na pragu dogovora s Unitedom, koji će Juventusu ispalatiti više od 100 milijuna eura. Odbrojavali su se sati, špekuliralo se o liječničkom pregledu kojem je Francuz svakog sata trebao biti podvrgnut, a onda veliki zaokret...

Pogba se nalazio ispred hotela i taman se spremao za odlazak kada su ga 'zaskočila' dvojica navijača Juventusa. Jedan nije mogao izdržati te je na engleskom upitao:

"Hoćeš li ostati?", upitao je navijač, a Pogba kao iz topa ispalio "YES".

Navijaču nije mogao vjerovati svojim ušima pa je još jednom išao provjeriti:

"Zaista? Juventus?", na što je Francuz još jednom momentalno odgovorio "YEAH".

Mnogi zlonamjernici bi mogli reći 'možda nije razumio pitanje. Međutim, Pogba je od 2009. do 2012. godine trenirao i igrao u Engleskoj tako da je sigurno razumio što ga je navijač pitao.

Je li ovo konačno kraj sage o najskupljem transferu svih vremena? Je li United konačno izgubio 'rat' s Juventusom oko potpisa igrača kojeg se lakoćom odrekao još 2012. godine? Ako je Francuz bio iskren, Juventus će iduće sezone biti možda i najveći kandidat za naslov prvaka Europe!

Podsjetimo, pristigli su Gonzalo Higuain, Marko Pjaca, Benatia, Dani Alves, Miralem Pjanić. Svi su više manje ostali, a oporavio se i Claudio Marchisio koji je izbivao posljednja četiri mjeseca prošle sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider