Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još čeka debi

Pašalić napušta Milan? Ima kvalitetu za prvi sastav, ali...

Mario Pašalić još čeka debi, a pitanje je koliko strpljenja ima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Pašalić u Milanu još čeka debi u službenoj utakmici. Kao igrač Chelseaja je već bio na posudbama u Elcheu i Monacu, gdje je ostavio dobar dojam i bio jedan od ključnih igrača.

Činilo se da je ovosezonski dolazak na novu posudbu u veliki Milan konačni Pašalićev iskorak na veliku scenu. Očekivala se velika minutaža u dresu posrnulog talijanskog giganta koji se pokušava vratiti na nekadašnju razinu.

Međutim, ispostavilo se da je došao u klub u kojem sredinu terena suvereno drži trojka Montolivo – Bonaventura – Kučka. Milan zasad igra dobru sezonu – šesti su na ljestvici s pet bodova zaostatka za vodećim Juventusom, a čini se da trener Vincenzo Montella ne planira mijenjati momčad koja pobjeđuje.

O Pašalićevoj se situaciji oglasio njegov agent Federico Pastorello. On je za talijanski Sportmediaset objasnio Pašalićevu situaciju.

"Još je rano, došao je nakon ozljede leđa zbog koje mu je trebalo vremena da se vrati u formu. Mislim da će naći mjesto, ima kvalitetu da postane standardni prvotimac. Momčad i liga su kvalitetni, ali Pašalić posjeduje karakter i siguran sam da će mu Montella dati priliku koju će iskoristiti."

Međutim, ako se to ne dogodi, Pastorello je najavio mogućnost odlaska. 

„Ako do siječnja ne nađe mjesto u momčadi koje zaslužuje, razmotrit ćemo razne opcije. Trenutno nije zadovoljan situacijom, ali je sretan što je u Milanu.“

Pašaliću je tek 21 godina, a Milan mu je već peti klub karijere uključujući i Chelsea koji ga je odmah poslao na kaljenje. Dolaskom Contea na klupu Chealseaja se pojavila mogućnost da napokon zaigra u londonskom klubu, a s obzirom na situaciju u Milanu, to bi se moglo dogoditi već ove zime.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider