Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svjestan jake konkurencije

Pašalić: Jako sam sretan zbog poziva u mladu reprezentaciju

Mario Pašalić (20), vezni igrač Chelsea na posudbi u španjolskom Elcheu, istaknuo je da je sretan zbog poziva u mladu hrvatsku reprezentaciju jer je u konkurenciji Luke Modrića i Ivana Rakitića jako teško biti u najjačem sastavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Igrajući za Elche mogu se brzo probiti do A reprezentacije, no sada je to jako teško zbog velikih igrača ondje poput Modrića i Rakitića", izjavio je i dodao:

"Jako sam sretan zbog poziva u mladu reprezentaciju".

Hrvatska reprezentacija do 21 godine za osam dana igra doma prijateljsku utakmicu s Crnom Gorom, a tjedan dana kasnije gostuje u Grčkoj.

Seniorska reprezentacija, pak, igrat će na Maksimiru protiv Norveške kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo. Izbornik Niko Kovač za tu utakmicu u veznom redu računa na Modrića, Rakitića, Kovačića, Brozovića, Badelja i Halilovića.

Pašalić u petak igra protiv Valencije, trećeplasirane momčadi španjolskog prvenstva, te je najavljen u početnoj postavi.

"Doma uvijek možemo pobijediti no i neriješen rezultat bi bio dobar", istaknuo je mladi hrvatski reprezentativac. Elche se nalazi na 15. mjestu među 20 momčadi, dok je Valencia prošlo kolo prestigla na tablici Atletico Madrid i sada je treća

"To je fantastična momčad kada igra doma, no u gostima nije tako dobra i možemo ju pobijediti", poručio je Pašalić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider