Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uplašili se Mutua?

Panika u Dinamu: Za milijun i pol eura stiže lijevi bek!

Dinamo uskoro čekaju utakmice koje će odrediti tijek daljnje sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtom pretkolu Europa lige Dinamo čeka Petrolul Ploiesti, momčad predvođena Adrianom Mutuom koja je trenutno vodeća u Rumunjskoj. Dovoljan je to alarm za uzbunu u Maksimirskoj 128.

Dinamo je nakon prve utakmice s Aalborgom u Danskoj imao prednost, ali je to prosuo na Maksimiru i doveo se u nezgodnu poziciju unatoč uloženih više od 10 milijuna eura u momčad samo ovog ljeta.

Prođu li Modri Petrolul, igrat će Europa ligu kao i prošle sezone, ali ako ispadnu ostat će bez nastupa u nekoj od skupina europskih natjecanja po prvi put od 2006., kada ih je eliminirao Auxerre.

Te opasnosti svjestan je i Zdravko Mamić, pa je nakon ispadanja od Aalborgom posegnuo za Henriquezom, Vukojevićem i Borasom, nakon što su prethodno stigli Machado, Andrijašević, Goncalo, Wilson Eduardo, Radonjić, Sigali, Eduardo, Pjaca...

Međutim, Mamić tu ne misli stati. Kako pišu rumunjski mediji, Dinamo je poslao ponudu od milijun i pol eura Steaui, čiji je 28-godišnji lijevi bek Iasmin Latovlevici u ranijim prijelaznim rokovima bio želja Modrih. Latovlevici ima 28 godina i jedan je od najboljih lijevih bekova rumunjske lige, a u posljednje tri godine upisao je i osam nastupa za reprezentaciju. Transfer je, pišu Rumunji, vrlo blizu realizacije...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider