Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži provjeru

Pamić emotivno o navodnom namještanju s Lokomotivom

Trener Istre Igor Pamić demantirao je optužbe o namještanju utakmica...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istra je izgubila od Dinama 4:0 u Puli u 17. kolu HNL-a, no njezin trener Igor Pamić nakon utakmice morao je odgovarati na pitanja o optužbama inozemne neprofitne organizacije Federbet, koja se bavi analizom kladiončarskih tečajeva i borbom protiv namještanja utakmica. Federbet javno tvrdi da su posljednje dvije utakmice Istre i Lokomotive namještene.

Gol i asistencija Marka Pjace za sigurnu pobjedu Dinama u Puli

„Kunem se mojom djecom da nisam namještao utakmice. Ako netko ima dokaze, neka pokrene postupak. Jamčim životom za sebe i svoje dečke. No, za Lokomotivu i suce ne mogu jamčiti a niti mi pada napamet tvrditi kako nisu namještali. Neka ih provjere“, emotivno je kazao Pamić.

Istra se u svezi nedokazanih objeda o namještanju oglasila se priopćenjem na službenoj web stranici:
„NK Istra 1961, kako je već ranije objavila, s gnušanjem odbacuje navode nekih internetskih portala.

Više ne znamo kako se obraniti od takvih napada pa nam jedino preostaje da satisfakciju tražimo na sudu putem našeg pravnog zastupnika g. Radića, kako protiv navodnog Federbeta, tako i protiv onih koji su tu laž objavili.

Kako smo već ranije izjavili, cijena demokracije je činjenica da u medijima piše tko, što i kako hoće, i to bez ikakvih pravnih posljedica“, stoji u priopćenju.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider