Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvo iznenađenje sezone

Pamić: Bili smo jako loši i uzeli bod; U Hajduku grme: 'Sudac je bio 'fantastičan''

Nedjeljni susret 1. kola Prve HNL između Hajduka i Istre 1961 na Poljudu donio je i prvo iznenađenje nove sezone, iako su 'bijeli' oštećeni u toj utakmici...

Gosti iz Pule uspjeli su osvojiti bod odigravši 1-1 s favoriziranim domaćinom.

FOTO Istra šokirala Poljud: Hajdukovci 'poludjeli' na suca!

''Bili smo jako loši i uzeli smo bod. Pohvalio bih momčad za prvih 18 minuta i zadnjih 10-tak. Ovo je sve što smo mogli dati. Jesmo li ga zaslužili prepustit ću odgovor vama... Hajduk nas je 'mljeo' i možda malo prerano počeo 'nabijati' jer mi nismo mogli hodati. Previše je bilo naših gluposti'', rekao je Pamić.

Hajduk je poveo protiv Istre 1961 pogotkom novog igrača u svojim redovima Sandra Gotala (20), da bi na, pokazat će se, konačnih 1-1 poravnao Kruno Ivančić (43) u završnici prvog poluvremena.

U nastavku je Hajduk oštećen, jer sudac Ljubičić u 86. minuti nije dosudio 11-erac nakon što je Graf u svom kaznenom prostoru srušio Maglicu.

''Probali smo sve protiv dvostrukog bunkera. Protivnik je igrao anti-nogomet bio je to parkirani autobus na tri kata. Nismo imali ni sreće. Razočaran sam. Nakon prvog dijela očekivali smo da ćemo to i pobjediti. Ne smijem komentirati suđenje. Bilo je 'fantastično' kao što ste i mogli vidjeti'', objasnio je Hari Vukas.

(Hina / Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider