Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub njegovih snova

Spektakularna trampa Reala i Arsenala: Modrić ga „otjerao“, vraća se na velika vrata

Real Madrid mogao bi vratiti Mesuta Ozila, dok Arsenal želi velikog Realovog talenta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mesut Ozil želi se vratiti u Real, tvrdi madridska Marca. Ozil je iznenađujuće napustio Real u ljeto 2013. i prešao u Arsenal u transferu vrijednom 50 milijuna, što je u tom trenutku bio rekordni izlazni transfer Reala, kojeg je kasnije nadmašio Angel Di Maria prelaskom u Manchester United.

Ozil je dobrim dijelom otišao zbog Luke Modrića, koji je u tom trenutku preuzimao konce igre Reala u svoje ruke pa su Madriđani očito zaključili da je najbolje da prodaju njemačkog veznjaka, budući da je Arsenal poslao odličnu ponudu.

Ozil je više-manje potvrdio visoku klasu u Arsenalu, bez sumnje je jedan od najspektakularnijih igrača Premierlige. Iako je imao kraćih kriza, ipak je puno češće znao bljesnuti i oduševiti velemajstorskim potezima. U Londonu mu zacijelo nije loše, ali u dresu „topnika“ nije osvojio prvenstvo ili Ligu prvaka.

Čini se da je njemački veznjak shvatio kako je veliko pitanje hoće li Arsenal u skoroj budućnosti doći do jednog od dva najvrjednija trofeja i stoga razmišlja o odlasku, a prva opcija navodno mu je povratak u Real.

Arsenal želi Marcosa Llorentea

Kako Ozil još uvijek nije produžio ugovor s Arsenalom, sasvim je očito da oklijeva i kalkulira što napraviti, pa ne čudi što se roje spekulacije oko njegova odlaska s Emiratesa. Puno će ovisiti o terminu izdržavanja kazne koju je Real dobio do strane FIFA-e, ali iz Madrida stižu informacije da je predsjednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez zainteresiran za kombinaciju s njemačkim "špilmaherom". Perez navodno nije prežalio što je prodao Ozila i želi ispraviti pogrešku, dok Ozil želi još jednu šansu u klubu i stadionu svojih snova.

U isto vrijeme Arsenal po svaku cijenu želi dovesti Realova mladog veznjaka Marcosa Llorentea (21), piše španjolski Don Balon. Llorente je produkt Realove škole nogometa i trenutačno se nalazi na posudbi u Alavesu. Mnogi ga smatraju jednim od najvećih talenata španjolskog nogometa, a čini se da su istog mišljenja i u Arsenalu.

Kada spojite ove dvije priče, nameće se i mogućnost trampe, uz naravno pozamašan novčani dodatak na kontu Arsenala.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider