Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlog bez presedana

Ovog nema ni na Maksimiru: Nevjerojatno zbog čega je navijač uhićen!

Proteklog vikenda Reading je na domaćem terenu dočekao Nottingham Forest, a taj je susret obilježila jedna nevjerojatna priča.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, navijač domaće momčadi izveden je sa stadiona, a kasnije i uhićen jer je pjevao navijačke pjesme svog kluba.

Priča se pojavila na društvenim mrežama, a kasnije su je prenijeli i neki engleski mediji, no nisu uspjeli potvrditi je li to doista bilo tako. Pojavio se i video na kojem je vidljivo kako zaštitari dolaze do spomenutog navijača i raspravljaju s njim, ali se ne vidi kada ga odvode.

Međutim, navijači Readinga u komentarima su potvrdili priču i objasnili cijelu situaciju.

"Atmosfera na našem stadionu već je godinama dosadna. Osim jedne male grupice navijača i gostiju, nitko ne pjeva i stadionom vlada tišina. U subotu je jedan navijač odlučio to promijeniti te pokrenuti cijelu tribinu. Uspjelo mu je barem za kratko i to je vjerojatno bilo najglasnije navijanje u posljednje dvije godine. Ali brzo su ga izveli s tribina što je jadno, pogotovo kada iz kluba izjavljuju da pokušavaju stvoriti bolju atmosferu", napisali su navijači.

Bizarni razlozi za uhićenja navijača

Kad smo već kod bizarnih razloga za izbacivanje navijača sa stadiona valja podsjetiti da je Chelsea u svibnju prošle godine poništio godišnju ulaznicu jednom svom navijaču jer je na nekoliko utakmica svoje momčadi stajao. Čudnih primjera bilo je i kod nas pa su tako prošle sezone navijači na Dinamovim utakmicama bili uhićeni jer nisu sjedili na svom mjestu, iako je stadion bio gotovo prazan. Međutim, ovo s engleskog stadiona je nadmašilo i spomenute primjere...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider