Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gužva u vezi

Ovo su pojačanja Reala za mir u Madridu: Žestoka konkurencija za Modrića

Madridska Marca provela je istraživanje među navijačima Reala na temu ljetnih pojačanja…

Navijači Reala najviše bi želji vidjeti u „bijelom“ dresu Davida de Geu, vratara Manchester Uniteda za kojeg glasovalo 50.80 posto anketiranih. Na drugom i trećem mjestu su veznjaci Juventusa i PSG-a Paul Pogba (42.10) i Marco Verratti (30.50), četvrti je bivši napadač Reala koji je prešao u Juventus, Alvaro Morata (25.20), pa slijede Robert Lewandowski (23.90), Sergio Aguero (16.40), Gaya (12.10), David Alaba (10.60), Gundogan (7.00)…

Sigurno je da „kraljevi“ idu na remont. Nakon sezone bez osvojenog trofeja, što je za Real ravno debaklu, te otkaza Carlu Ancelottiju na mjesto trenera, Florentino Perez je pod velikim pritiskom. Nije pretjerano reći da mu je u pitanje došla predsjednička fotelja. Još jedna ovakva sezona i lako je moguće ponavljanje scenarija iz prvog mandata kada je bio prisiljen abdicirati.

Predsjednik Reala na udaru je medija i navijača i logično je očekivati da će u ljetom prijelaznom roku pribjeći oprobanom receptu smirivanja navijačkih masa – kupovini novih zvijezda.

Perez bez sumnje pomno osluškuje navijačko bilo i za očekivati je da će pokušati ispuniti njihove želje. De Gea je navodno već na putu za Santiago Bernabeu, dok je s Pogbom situacija puno kompliciranija. Juventus traži za svojeg veznjaka brda i doline, a želi ga i najveći Realov konkurent Barcelona te gotovo svi najveći engleski klubovi. Do Verrattija će Real vjerojatno nešto lakše doći, ako ga doista bude želio dovesti.

Ako Pogba i Verratti slete na Bernabeu, u veznom redu Reala nastat će velika gužva. Znači li to da će netko morati otići? Vjerojatno. Sami Khedira je već bivši, Illarramendi je također blizu izlaznih vrata. Luka Modrić, Toni Kroos i James su sigurni. Isco je pod upitnikom, ali vjerojatno će i on ostati.

Iako David Alaba po ovoj anketi ne kotira visoko u očima navijača Reala, spekulira se kako je jedna od glavnih meta „kraljevskog kluba“.

Real želi pojačati obranu, a polivalentni branič Bayerna čini se kao savršeni izbor. Međutim, cijena će biti paprena, Bayern navodno traži više od 50 milijuna eura za austrijskog reprezentativca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider