Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Ivane!

Ovacije Camp Noua za Rakitića: Asistencija Messiju i 'tunel' Schweinsteigeru

Naš Ivan Rakitić sjajno je ispraćen prilikom izlaska iz igre protiv Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona juri prema naslovima prvaka u Španjolskoj i Europi. Njihova je forma ubojita na čelu s briljantnim trojcem Messi – Neymar – Suarez koji je u ovoj godini dao više pogodaka (54) od svih drugih klubova u Europi!

Rakitić asistent za gol o kojem priča svijet: 'Hvala Bogu što imamo Messija'

Barca uzvratila udarac: Čudesni Messi i Neymar u zadnjih 15 minuta uništili Bayern

A u ovoj današnjoj Barceloni igra Ivan Rakitić. Još da Luka Modrić zaigra u eventualnom ludom El Clasico finalu hrvatski nogomet će dobiti počast kakva se rijetko viđa.

U razbijanju Bayerna Ivan Rakitić sudjelovao je do 82. minute kada ga je zamijenio Xavi. Legenda Barcelona danas je većinom zamjena hrvatskom veznjaku kojeg je Camp Nou ispratio ovacijama. Ne samo zbog asistencije Leu Messiju za drugi gol o kojem dan nakon utakmice priča cijeli nogometni svijet.

VIDEO: Sve akcije Rakitića protiv Bayerna

Ivan se opet borio kao lav i kad možda neki posumnjaju u njega onda stigne neka asistencija ili gol u prošlom kolu Cordobi koji je otvorio golijadu. Pobrinuo se i za malo atrakcije kada je Bastianu Schweinsteigeru gurnuo loptu kroz noge.

Rakitić je prošle godine kao kapetan sa Sevillom uzeo Europsku ligu, a sada će vjerojatno igrati finale Lige prvaka. Prilika je to za novu 'kantu', ovaj put onu vredniju i 'klempaviju'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider