Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teniska superzvijezda

Euforija se širi: Osvajač US Opena postao član NK Osijeka!

NK Osijek je dobio novog najpoznatijeg navijača - osvajača US Opena Stana Wawrinku, koji je postao jedan od preko 7000 članova kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NK Osijek se nakon godina provedenih u donjem dijelu ljestvice napokon vratio u vrh hrvatskog nogometa. Hit momčad prvenstva trenutno se nalazi na trećem mjestu. Drugi Dinamo ima jednak broj bodova, ali bolju gol razliku, dok vodeća Rijeka bježi samo jedan bod.

Odličan ulazak u sezonu okrunjen je gostujućom pobjedom protiv Dinama u subotu. Prvi je to prvenstveni poraz Dinama na Maksimiru nakon čak šest godina. Osijek je zadnji put slavio na Maksimiru još davne 2000. godine kada su imali sjajnu generaciju predvođenu Nenadom Bjelicom.

Bilo je to i više nego dovoljno da grad na Dravi zahvati nogometna euforija. Pobjednički autobus su brojni navijači dočekali u sitnim noćnim satima, a čini se da je euforija poprimila i međunarodne razmjere.
Novi član Osijeka je tako postao osvajač US Opena Stan Wawrinka! Treći tenisač svijeta se fotografirao s dresom Osijeka, a uz fotografiju je priložena i članska iskaznica s imenom švicarskog tenisača.

Ovakav potez tenisača ne čudi budući da je Wawrinka u vezi s mladom osječkom tenisačicom Donnom Vekić, čiji je otac Igor potpredsjednik uprave kluba. Wawrinka je poznat kao obožavatelj nogometa, a Osijeku će sigurno pomoći u privlačenju novih članova, kojih već ima preko 7000. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider