Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opsadno stanje

VIDEO Pogledajte velike nerede u Bratislavi, vruće je bilo i u Beogradu

U Beogradu je u četvrtak cijeli dan trajalo pravo opsadno stanje zbog utakmice Partizana i Bešiktaša u Europskoj ligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpska policija intervenirala je prigodom transporta turskih navijača na stadion Partizana. Navijači Bešiktaša izazvali su nerede još u hotelu u kojem su bili smješteni, palili su baklje i lupali, a nastavili su s incidentima u autobusu, pišu srpski mediji.

Inače, odigravanje utakmice bilo je pod znakom pitanje zbog obilne kiše koja je padala u Beogradu i natopila travnjak. Suca su ipak na kraju odlučili da se utakmica odigra.

Neredi u Bratislavi

Partizan je nedavno promijenio kompletan travnjak i na njoj su do sada odigrane samo dvije utakmice, dvoboj Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i „vječiti derbi“ između Partizana i Crvene zvezde. 

Puno većih nereda je bilo u Bratislavi gdje su snage odmjerili stari rivali Slovan i praška Sparta. Utakmica je bila prekinuta u 40. minuti zbog incidenata na tribinama, ali se ipak nastavila nakon što su sa stadiona odstranjeni navijači.

Sparta je na kraju slavila sa 3:0, sva tri gola pala su u drugom dijelu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider