Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u Ateni

Grčka policija na nogama: Tučnjava Boysa s Delijama i Grcima!

Uoči utakmice Olympiakos - Dinamo stanje pripravnosti u Ateni podignuto je do maksimuma.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema posljednjim informacijama, večer uoči utakmice Olympiakos - Dinamo došlo je do tučnjave između Bad Blue Boysa i navijača Panathinaikosa s jedne te Delija i navijača Olympiakosa s druge strane.

Skupina od 100-tinjak Bad Blue Boysa stigla je u Atenu gdje je policija na nogama, kako zbog navijača Dinama tako i zbog udruženih snaga Delija i Gate 7 (navijači Olympiakosa).

Nakon što je još u ponedjeljak počeo grčko-srpski lov na Hrvate u Ateni, u utorak navečer grčka policija zaustavila je više od 500 navijača u centru grčke prijestolnice.

Oni su se prethodno okupili na tržnici Monastiraki i krenuli maskirani i naoružani (palicama i bokserima) tražiti Bad Blue Boyse i navijače Panathinaikosa koji su ugostili navijače Modrih s kojima su od ranije u prijateljskim odnosima.

Policija je presrela tu veliku skupinu i uputila ih na vlak za Pirej, sukob ipak nije izbjegnut. U obračunu je sudjelovalo 60-ak navijača, a bilo je i ozlijeđenih. Više informacija znat će se tijekom srijede kada će huliganske strasti ići prema vrhuncu kako se bude bližio početak utakmice velikog sigurnosnog rizika.

Dodajmo kako su se Dinamo i Olympiakos netom poslije ždrijeba dogovorili kako neće prodavati ulaznice gostujućim navijačima za utakmice u Zagrebu i Pireju. Ipak, s obzirom da se dio Bad Blue Boysa nalazi u Grčkoj za očekivati je kako će se na sve moguće načine pokušati probiti do stadiona Karaiskakis, oko kojeg će Gate 7 i Delije zasigurno vrebati. U svakom slučaju, grčku policiju čeka još jedan težak dan...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider