Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu Vinkovčani

Okršaj u Domu sportova: BBB-i nose Futsal Dinamo u Prvu ligu!

U utorak 19. svibnja s početkom u 20 sati MNK Futsal Dinamo odmjerit će snage s prvakom regije Istok, vinkovačkom Aurelijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret će se odigrati u dvorani II Doma sportova. Zagrebački klub utakmicu dočekuje pun samopouzdanja nakon uvjerljive pobjede u Šibeniku protiv Crnice, najbolje momčadi Juga.

David protiv Golijata u 'plavom paklu': Bez plaće i gazde napravili čudo!

“Pozivamo navijače da u Zagrebu budu uz nas, nakon važne pobjede u Šibeniku, očekujemo pobjedu i na domaćem terenu. Dolazi nam kvalitetan protivnik, no upravo to je izazov. Aureliju ne smijemo olako shvatiti, s njima smo već igrali prijateljsku utakmicu i znamo da je riječ o ozbiljnoj momčadi. Ipak, nakon sjajno odigrane utakmice u Šibeniku, ne bježimo od uloge favorita.”, rekao je Mate Čuljak, trener Dinama.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 25 kuna u Klubu navijača Dinama Bad Blue Boys, Ilica 37 svaki dan od 10 do 20h. Ulaznice će se moći nabaviti i prije utakmice ispred dvorane. U započetim kvalifikacijama za prvu ligu, borba za ulazak u viši rang odvijat će se u šest kola u kojima će svaki prvak regije (Sjever, Istok, Zapad, Jug) odmjeriti snage sa svim ostalim prvacima kod kuće i u gostima. Prvoplasirana momčad ide izravno u prvu ligu, dok drugoplasirana ide u još jedno razigravanje protiv Novog Marofa, pretposljednje momčadi iz Prve HMNL.

Malonogometni klub Futsal Dinamo osnovan je u ožujku 2012. i jedan je od hrvatskih klubova koji uspješno funkcioniraju po modelu jedan član – jedan glas. Posebnost kluba je što iza njega stoje zaljubljenici u futsal te navijačka grupa BBB.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider