Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentar Ivice Mede

Ohandza 'pola' Hajduka, Sušić ljutit kao ris: Pušnik očitao lekciju sebičnoj zvijezdi!?

Franck Ohandza opet je pokazao da je ključan igrač današnjeg Hajduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je „visio kao luster“ na dobrano popunjenom Poljudu, ali potaknuti podrškom svojih vjernih navijača "bijeli" su se ipak izvukli i prošli u 3. pretkolo Europa lige. To je ono najvažnije s večerašnje utakmice.

Splićani su opet odigrali slabo, ništa bolje u odnosu na prvu utakmicu u Rumunjskoj. „Bijeli“ su djelovalo neuigrano, nepovezano, u pojedinim trenucima prilično smušeno, no ispodprosječni Iasi to nije znao iskoristiti baš kao ni Vardar u srijedu protiv Dinama na Maksimiru.

Franck Ohandza još jednom se pokazao kao ključan igrač današnjeg Hajduka. S njim u sastavu Hajduk izgleda puno opasnije, u ovom trenutku se čini da je Ohandza "pola" Haduka, no Kamerunac ima velikih problema s ozljedama i pitanje je koliko će dugo ostati u „komadu“.

No, za sada je najvažnije da ostane zdrav do utakmice s ukrajinskom Oleksandrijom u 3. pretkolu i da fizički bude spreman odigrati barem dvije trećine utakmice. U tom slučaju Hajdukove šanse bit će dosta veće.

Trener Pušnik tijekom utakmice povukao je naizgled dva čudna poteza, izvukao je Sušića i Jeffersona, koji su u generalno slaboj momčadi i igri Hajduka izgledali ponajbolje. Sušić je bio prilično ljutit prilikom izlaska s terena, što sugerira da nije bio ozlijeđen i da se osjećao spremnim odigrati cijelu utakmicu, jer zašto bi se inače ljutio?

Možda je Pušnik imao drugačije mišljenje ili je izgubio živce s najvećom zvijezdom Hajduka, jer je Sušić u nekim situacijama bio sebičan pa mu je odlučio očitati bukvicu. Kako god, Splićani moraju podignuti formu jer s ovakvom igrom teško će proći Ukrajince. Tjedan dana ne izgleda puno, ali u ovom dijelu sezone to vrijeme može biti od presudnog značenja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider