Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izazvao buru

Ogorčena zvijezda PSG-a: Ne bih želio biti kao Messi, dosta mi je svega

Napadač PSG-a Ezequiel Lavezzi ovih dana je u središtu zanimanja argentinskih i francuskih medija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„El Pocho“, kako ga zovu u Argentini, na glasu je kao ne tipičan nogometaš osebujnog karaktera, bez dlake na jeziku, ne preže od zvučnih izjava, uvijek sa stavom i mišljenjem.

Lavezzi je izazvao buru u Francuskoj tako što je ignorirao naređenje kluba da dočeka Novu godinu u Parizu. Preko društvenih mreža elegantno se javio iz Argentine dok su njegovi suigrači na pripremama u Maroku. Zna se da je Argentinac u lošim odnosima s trenerom PSG-a Laurentom Blancom i da želi napustiti Park prinčeva. Spekulira se da se vraća u Italiju, navodno pregovara s Interom, no iznenadio je izjavom za španjolske medije da razmišlja o prekidu karijere.

„Vrti mi se ta ideja po glavi. U današnjem nogometu previše je privatnog interesa. Iznutra to izgleda potpuno drugačije nego izvana“, kazao je pomalo ogorčeno Argentinac koji je po godinama daleko od mirovine, u svibnju će napuniti trideset godina.

Lavezzi je ponudio zanimljiv odgovor na pitanje bi li volio biti u koži Lionela Messija, kolege iz argentinske reprezentacije.
„No, ne bih volio biti kao on. Nije lako živjeti kada te prepoznaju na svakom koraku. Ja više volim biti u sjeni“, kaže Lavezzi koji Messija poznaje još iz dječačkih dana.

„Već tada sam prepoznamo njegov talent i potencijal. Ne gledam kao najboljeg igrača na svijetu, već kao prijatelja“, zaključio je Lavezzi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider