Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debi protiv Hajduka

Novi transfer Dinama i Lokomotive: Pojačanje za Lokose!

Dinamo je u dogovoru s Jerkom Lekom odlučio poslati ga u Lokomotivu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jerko Leko će do kraja ove sezone igrati u Lokomotivi kao posuđeni igrač Dinama. Odluka je pala nakon što je 34-ogodišnji veznjak shvatio kako u dresu Modrih neće imati značajnu minutažu zbog jake konkurencije, a trener Lokosa Tomislav Ivković može biti zadovoljan jer je na dispoziciju za vezni red dobio iskusnog igrača.

"Hvala svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi su vrlo jednostavni. Odlično se osjećam i želim igrati, a u Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu. Nakon razgovora s čelnicima kluba dogovorili smo se kako je odlazak na posudbu najbolja opcija", izjavio je Leko, koji je tako nastavio tradiciju brojnih prelazaka iz Dinama u Lokomotivu (i obratno).

Ukupno je za Dinamo upisao 163 nastupa i zabio 28 golova, dok je za hrvatsku reprezentaciju nastupio 59 puta uz dva postignuta pogotka.

"Još mogu igrati nogomet na visokom nivou. Sportskih motiva mi ne nedostaje, Lokomotiva je klub visokih ambicija. Uvijek sam radije birao igranje, i s 18 godina i sad. Sretno Dinamu u nastavku kvalifikacija za Ligu prvaka", rekao je Leko, a prenosi službena stranica Dinama.

Leko će debitirati u nedjelju, kada se od 19:00 u Kranjčevićevoj sastaju Lokomotiva i Hajduk.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider