Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okršaj i u tunelu

Na pomolu novi slučaj Suarez: Ugrizao braniča Uniteda?!

Utakmica odigrana u Middlesbroughu dobila je svoje treće poluvrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U završnim trenucima utakmice Middlesbrough - Manchester United bilo je iznimno napeto.

Domaćini, koji se grčevito bore za ostanak u Premierligi, pokušavali su doći do izjednačenja nakon što je Rudy Gestede smanjio prednost Crvenih vragova.

Dok se čekalo izvođenje jednog prekida, došlo je do prepirke i naguravanja između Gestedea i Erica Baillyja, braniča Uniteda.

Gestede, inače napadač reprezentacije Benina, odgurnuo je Baillyja i potom za zagrlio, ali, pišu engleski mediji, s ciljem kako bi ga ugrizao. Bailly je potom potpuno poludio i suigrači su ga morali smirivati, a sve se nastavilo poslije utakmice, u tunelu prema svlačionicama.

O svemu će se ovih dana zasigurno očitovati i Engleski nogometni savez, a dotad vrijedi notirati kako ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na onaj Luisa Suareza.

Urugvajac je, dok je igrao za Liverpool, ugrizao Branislava Ivanovića u jednom derbiju da bi to ponovio i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je na utakmici s Italijom ugrizao Giorgija Chiellinija.

FIFA ga je tada žestoko kaznila i morao je pauzirati nekoliko mjeseci, a nakon toga je prešao u Barcelonu i nije imao sličnih ispada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider