Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan, ali...

Norveški izbornik: Ne možete biti dobro kad izgubite 5:1

Iako nije bio nezadovoljan igrom svojih nogometaša u uvjerljivom porazu od Hrvatske na stadionu Maksimir, norveški izbornik Per-Mathias Hogmo priznao je da se na kraju utakmice nije osjećao dobro s obzirom na konačnih 5-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na konferenciji za medije nakon utakmice norveški izbornik Per-Mathias Hogmo pohvalio je igru svojih igrača u početku utakmice te istaknuo objektivne teškoće koje je imao u sastavljanju momčadi koju je suprotstavio Hrvatskoj.

Dojam koji su Norvežani ostavili u Zagrebu nije tako loš kako bi se dalo zaključiti samo pogledom na konačan rezultat.

"Rezultat je uvijek realan. Mi smo dopustili Hrvatskoj da bude efikasna. No, nisam nezadovoljan kako smo se postavili na početku utakmice. Imali smo loptu u svom posjedu i dobro kontrolirali utakmicu sve dok nismo primili drugi pogodak.''

''Na posljednjem treningu smo izgubili najiskusnijeg igrača, vrlo brzo smo ostali bez našeg kapetana, a morali smo igrati i bez našeg najboljeg napadača. No, imamo devet bodova i od posljednjih pet utakmica tri ćemo igrati kod kuće. Mislim da još uvijek imamo dobru šansu kvalificirati se. Naravno, ne možete se osjećati dobro kad izgubite s 5-1", zaključio je norveški izbornik.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider