Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
50 tisuća posjetitelja

Proizvodi, ideje i usluge: Zagreb domaćin Football Festa

Očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja tijekom četiri dana sajma nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razdoblju od 27. do 30. listopada ove godine Grad Zagreb bit će nogometni centar Europe. Football Fest je najveći nogometni događaj u regiji, organiziran s namjerom da spoji zaljubljenike u nogomet, nogometne klubove i saveze te sve one koji žele prikupiti najsuvremenija znanja iz industrije nogometa i
sporta.

Festival, koji će se održati u tri paviljona Zagrebačkog velesajma (9, 10a i 11a) te u konferencijskom dijelu Gastro Globusa, podijeljen je u tri zone – konferencijsku, zabavnu i sajamsku.

Najvažnija imena nogometne industrije iz ovog dijela Europe predstavit će svoje proizvode, ideje i usluge na više od 3500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Sajamski prostor je gotovo ispunjen, a rezervirale su ga tvrtke, klubovi i savezi iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije i BiH. Football Fest je idealna prilika za upoznavanje konkurencije, prikupljanje najnovijih informacija iz industrije sporta, povezivanje s tržištem, sklapanje poslova i vrijednih poznanstava.

Ukoliko želite saznati nove trendove u komunikaciji, marketingu, menadžmentu i upoznati vrhunske europske profesionalce iz nogometa, Football Fest je pravo mjesto za vas.

Oscar Ugaz, bivši direktor digitalnih strategija Real Madrida, Diego Valdes sa Sports Business Instituta u Barceloni, Dario Šimić i predstavnici Fife i Uefe, samo su neki od uglednih stručnjaka koji će svoje znanje i informacije o najsuvremenijim nogometnim trendovima podijeliti kroz 11 različitih tema na dvodnevnoj konferenciji.

Na 3500 kvadratnih metara izložbenog prostora, imat ćete priliku upoznati se s predstavnicima klubova, nogometnim trenerima i organizatorima turnira, s najnovijim modelima sportske opreme, proizvođačima softwarea za analizu utakmica i mnogim drugim subjektima iz industrije nogometa i sporta.

Za više od 50 tisuća posjetitelja, koje očekujemo na četiri dana sajma, organizirana je i velika Fun Zona. Atraktivno freestyle natjecanje, mjerenje brzine udaraca, turniri u futsalu, stolnom nogometu i Playstationu samo su neke od brojnih aktivnosti koje smo pripremili za sve koji posjete najveće nogometno događanje u ovom dijelu Europe.

Uplatom kotizacije u iznosu od 749 kn osiguravate dva dana najbolje edukacije i networkinga s ljudima iz cijele Europe, kao i besplatan ulaz na Football Fest sajam.

Više o konferenciji saznajte na: www.footballfest.eu/konferencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider