Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznati menadžer u akciji

Noćni pregovori nedaleko Splita: Hajdukov vratar ide u Lazio?

U troboju za dovođenje hrvatskog reprezentativca prvi favoriti su, čini se, Rimljani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pole-position u utrci za dovođenjem Lovre Kalinića ipak drži - Lazio.

Da se to naslutiti nakon što su sinoć u Podstrani snimljeni Hajdukovi predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević kako pregovaraju s Federicom Pastorellom i Anthonyjem Šerićem.

Pastorello je jedan od najpoznatijih talijanskih menadžera kojem je Lazio dao punomoć da vodi pregovore u njihovo ime, a Šerić je s njim u društvu kao poveznica između klubova čiji je dres nosio tijekom igračke karijere.

Pregovori zasad zapinju jer se Hajduk i Lazio ne mogu dogovoriti oko odštete. Rimljani nude 2.5 milijuna eura, Splićani traže 3.5 milijuna i preostaje za vidjeti kako će se sve skupa razvijati.

Na Pastorellu kao posredniku je da ih dovede do dogovora, baš kao što je to učinio prije dvije godine u transferu Marija Pašalića iz Hajduka u Chelsea.

Jedino što je u cijeloj priči posve sigurno jest da je Lovre Kalinić na izlaznim vratima Hajduka, jer Splićani su već priključili prvoj momčadi i vrlo talentiranog Karla Leticu te trenutno uz Kalinića imaju trojicu čuvara mreže na pripremama (Ivo Grbić, Dante Stipica, Karlo Letica).

Situaciju iz prikrajka prate Aston Villa i Bešiktaš, koji su se posljednjih tjedana spominjali, uz Lazio, kao najveći kandidati za dovođenje Hajdukova reprezentativca. Lazio je zasad prvi favorit, ali prijelazni rok tek je počeo, i Englezi i Turci imaju vremena reagirati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider