Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nissan gol tjedna

Izaberite najbolji gol polufinala: Saul, Griezmann ili Lewandowski

UEFA Liga prvaka stigla je do velikog finala, ali prvo ćemo izabrati najbolji gol polufinalnih utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i Atletico igrat će 28. svibnja finale UEFA Lige prvaka na milanskom San Siru. Navijačima koji nisu uspjeli dobiti ulaznicu za finale, Nissan nudi priliku da budu dio događaja u Milanu.

Prije finala, ostalo nam je izabrati najljepše pogotke iz četiri polufinalna dvoboja. Nissan Gol tjedna ovog je tjedna izabrao tri pogotka među kojima izaberite onaj koji vas se najviše dojmio.

Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Glasovanje traje od 5. do 20. svibnja.

Saul Niguez (Atletico Madrid – Bayern 1:0)

Čudesni slalom mladog Saula pokazao se kao pogodak odluke. Nakon te pobjede Atletico je mogao nu Munchenu zaigrati na svoj način što se na kraju pokazalo presudnim.

Antoine Griezmann (Bayern – Atletico 2:1)

Francuz je još jednom ubojitom kontrom smirio napade Bayerna. Kirurški precizan udarac donio je veliko veselje Madriđanima koji su zbog toga izdržali opsadu domaćih igrača.

Robert Lewandowski (Bayern – Atletico 2:1)

Bio je to tipičan gol Bayerna. Odlična lopta glavom Vidala i zakucavanje Poljaka u mrežu nemoćnog Jana Oblaka. Na kraju nije bilo dovoljno, ali je zbog tog gola Bayern bio u igri do samog kraja.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider