Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
137 milijuna funti?!

Neymar zainteresiran za prelazak u Premierligu?

Najbolji brazilski nogometaš Neymar otvoren je za napuštanje Barcelone i prelazak u najuzbudljiviju ligu svijeta - englesku Premierligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, izvor blizak Neymaru otkrio je ovu informaciju britanskim medijima, nakon što su mnogi reagirali na činjenicu da je izvršni potpredsjednik Uniteda Ed Woodward bio u Barceloni prije samo koji dan, a razlog nisu bili pregovori oko Pedra. United je uistinu zainteresiran za usluge brazilskog nogometaša, a za njegove je usluge navodno spreman dati vrtoglavih 137 milijuna funti.

Neymara, ponajboljeg nogometaša Barcelone, koja je prošle osvojila famozni 'treble', navodno privlači ideja prelaska u Manchester United zbog slavne povijesti tog engleskog kluba, kao i prilika da zaigra u najuzbudljivijoj ligi svijeta.

Brazilac ima još tri godine ugovor s Barcelonom i gotovo je sigurno da se transfer neće dogoditi ovog ljeta, već narednog. Postoje i oni koji vjeruju da je sve ovo igra u kojoj Neymar pokušava isposlovati poboljšani ugovor od Barcelone, no postoje i oni koji su uvjereni da su sve te glasine obična 'patka'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider