Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će reći Liverpool?

Neymar 'tajni agent' Barce u pregovorima: 'On je dovoljno dobar za nas'

Iako je ljetni prijelazni rok nedavno završio, u Barceloni već razmišljaju o onome što bi mogli napraviti ove zime.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na sponzorskoj promociji tvrtke čiji su vlasnici ujedno i vlasnici Liverpoola, Neymar je dao do znanja kojeg bi svog sunarodnjaka volio dovesti na Camp Nou.

"Danas postoji jako puno kvalitetnih Brazilaca, ali jedan mi se sviđa i mislim da bi mogao igrati ovdje. To je Philippe Coutinho, on ima stil igre poput Barcelone", izjavio je Neymar, a nema sumnje kako će navijači Liverpoola ove njegove riječi popratiti s negodovanjem.

Prošlog ljeta je Barcelona s Anfielda dovela Luisa Suareza, a ovog im je otišao i Raheem Sterling (u Manchester City). Oni najbolji igrači uglavnom odlaze, a dovode se igrače upitne kvalitete, nedostojni dresa tako velikog kluba zbog čega se iz godine u godinu gomilaju frustracije među fanovima Redsa.

Coutinho je inače dobar prijatelj s Neymarom, poznaju se još iz vremena kad su igrali za U-17 reprezentaciju Brazila, a prošle sezone je bio uvršten u idealnu momčad Premierlige. Španjolci pišu kako bi upravo Neymara Barca mogla 'angažirati' da im pomogne u pregovorima koji će sigurno biti teški jer igrača poput Coutinha ne bi se želio odreći niti jedan trener, pa tako ni šarlatan poput Brendana Rodgersa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider