Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'gdje je problem?'

Burno na brazilskoj konferenciji za novinare: Neymar poludio nakon pitanja!

Neymar je izgubio živce na prvoj konferenciji za novinare uoči olimpijskog nogometnog turnira...

Brazilska nogometna reprezentacija predodređena za nastup na Olimpijskim igrama okupila se u Riju i odradila prvo druženje s novinarima. Gost prve 'pressice' bio je najbolji Brazilac Neymar, no druženje s novinarima nije bilo nimalo ugodno.

Silvio Barsetti, predstavnik sedme sile za portal Terra, doveo je u pitanje Neymarovu predanost reprezentaciji zbog učestalijih tulumarenja i noćnih druženja s prijateljima. Pitanje brazilskog novinara nije najbolje sjelo napadaču Barcelone.

"Kada ćete raditi ovo što ja radim na travnjaku onda možemo o tome razgovarati. Ovo su moje privatne stvari... Ja sam vrlo tiha osoba i ne ludujem. Napravio sam određene pogreške u životu i znam da nisam savršen. Zašto ne bih smio u noćni klub? Smijem i ići ću! Ne vidim gdje je problem?", ljutito je odgovorio Neymar pa nastavio;

"Na travnjaku uvijek dajem sve od sebe. Vaše pitanje je bilo puno zlobe, a ja sam odgovorio bez trunke toga. Da imate 24 godine i da ste osvojili sve što sam ja osvojio i da zarađujete koliko ja zarađujem, zar ne biste bili isti i radili sve što ja radim?", upitao je Neymar i ušutkao Barsettija.

Olimpijski nogometni turnir započinje dan uoči službenog otvaranja Igara u Riju - 4. kolovoza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider