Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav show

VIDEO Ludilo od utakmice: Gubili do 94. i - POBIJEDILI!

Dramatičan je bio dvoboj klubova koji su prošle sezone ispali iz Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uzbudljivu utakmicu punu preokreta odigrali su Newcastle i Norwich u sklopu 10. kola Championshipa. Domaćini su slavili 4:3 poslije nevjerojatnog raspleta u sudačkoj nadoknadi.

Sve do 94. minute Norwich je vodio, bilo je 2:3 i činilo se da će Kanarinci odnijeti sva tri boda. A onda se 'iskazala' njihova obrana...

Na dvije duge lopte očajno su reagirali i prvo je Yoan Gouffran u četvrtoj minuti nadoknade izjednačio, da bi Norwich vrlo brzo nakon što se krenulo s centra izgubio loptu. Uslijedila je nova 'svijeća' prema njihovom golu, a loptu je nakon spuštanja glavom primirio Dwight Gayle, riješio se svog čuvara i pogodio donji lijevi kut vratara Michaela McGoverna.

Bio je to Gayleov treći gol na utakmici. Prvog je postigao za vodstvo 1:0 u 24. minuti, a drugim je prvi vodstvu gostiju 1:3 u 71. minuti vratio nadu Svrakama da neće ostati neporaženi.

Imaju imperativ ekspresnog povratka

Na koncu su uzeli pobjedu i zadržali priključak s vrhom kojeg drži Huddersfield. Norwich je drugi, a Newcastle i treći, s tri boda manje od vodećih.

Rafael Benitez ima imperativ brzog povratka u Premierligu i zasad mu ide solidno, iako su tri poraza u 10 kola previše za najskuplju momčad u cijeloj ligi, na koju je ovog ljeta potrošeno još nekoliko desetaka milijuna eura.

I dok se Norwich i Newcastle drže blizu željenih pozicija 1 i 2 koje izravno vode u najviši rang, treći klub koji je prošle sezone ispao zajedno s njima - Aston Villa - igra katastrofalno. Trenutno su 17., sa samo 1 pobjedom u 10 kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider