Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon samo godine dana

Netrpeljivost Barce i Reala na krivom mjestu: Nespretna izjava pred djecom

Kada 23-godišnji Nijemac, koji je u katalonskom klubu Barceloni tek malo više od godine dana kaže pred velikim brojem djece da je "Real Madrid klub koji nimalo ne voli", onda možete zamisliti kolika je zapravo netrpeljivost na toj relaciji...

Njemački vratar Marc-Andre ter Stegen i legenda Barcelone Andres Iniesta družili su se s djecom u Los Angelesu u organizaciji UNICEF-a i Fondacije Barcelona. Djecu je zanimalo puno toga, a između ostalog i to kako vide svoje najveće rivale Real Madrid i Espanyol. Ter Stegen je, čini se, malo zaboravio da priča s djecom pred kojom njegovi odgovori moraju biti više nalik diplomatskim, pa je brutalno ispalio:

"To (Real) je klub koji nimalo ne volim, a Espanyol je veliki gradski rival prema kojem osjećamo maksimalno poštovanje", rekao je Ter Stegen.

Nijemac je u Barcelonu stigao u svibnju prošle godine iz Borussije Mönchengladbach, te je u svojoj prvoj sezoni osvojio trostruku krunu. Ter Stegen je bio zadužen za utakmice u Ligi prvaka i Kupu kralja, dok je prvi vratar u Primeri bio Claudio Bravo.

Utakmice Barcelone i Reala često su vrlo nervozne i prepune koškanja, ružnih riječi, naguravanja... Ova izjava Ter Stegena jasno je dala do znanja koliko je tu zapravo netrpeljivosti i želje da se pobijedi najveći rival. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider