Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suigrač napao policajca

VIDEO Kaos u Zenici: Bivši igrač Hajduka vratio baklju na tribine!

Pregršt nevjerojatnih scena dogodilo se na stadionu Bilino polje u Zenici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica 28. kola Premijer lige BiH imala je neželjeno treće poluvrijeme koje je obilježila velika nervoza gostujućih igrača.

Poslije više od sedam godina Čelik iz Zenice je pobijedio Željezničar. Završilo je 1:0 sa čime su se teško mirili gostujući nogometaši jer ih je ovaj poraz bitno udaljio od plasmana u Europu.

Po završetku dvoboja došlo je do naguravanja među igračima, a situacija je počela izmicati kontroli kad je vratar Željezničara Vedran Kjosevski udario šakom u glavu pripadnika osiguranja. Uletjeli su potom pripadnici interventne policije kako bi smirili strasti, ali bezuspješno jer jednog od njih nogom je udario napadač Željezničara Jovan Blagojević.

Do eskalacije sukoba došlo je kad su se kažnjeni treneri Željezničara Mulalić i Karić s tribine htjeli spustiti na teren. Njih su napali domaći navijači, a igrači Željezničara pokušali su stati u obranu napadnutog dvojca.

Posebno ljutit bio je Dženis Beganović, a svoj obol kaotičnoj situaciji dao je i Ivan Lendrić. Baklju koja je s tribina doletjela prema gostujućim igračima bivši napadač Hajduka (igrao i za Zrinjski, Lokomotivu, Celje...) vratio je na tribine.

Kaotično stanje na koncu se ipak smirilo, a neredi su se s tribina i terena preselili na ulice Zenice gdje je bilo nekoliko navijačkih sukoba prije nego li je policija u potpunosti stvari vratila u normalu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider