Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skupa pričuva

Neoprezna Perezova izjava: 'Kovačić je došao da poboljša kvalitetu klupe'

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez otkrio je u razgovoru za radijsku postaju Cadena Ser razlog zbog kojeg je dao 35 milijuna eura za Matea Kovačića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Uzeli smo Kovačića kako bi poboljšao kvalitetu naše klupe za pričuve. Trener Benitez mi je rekao za njega jer ga je vidio u Italiji dok je radio kao trener u Napoliju, a Modrić je za njega rekao da je fenomen", ispričao je Perez.

Je li doista današnji nogomet otišao toliko daleko da se za igrače na klupi daje više od 30 milijuna eura ili je sve to samo neka čudna igra?

Po prvim reakcijama trener Rafe Beniteza ne bi se reklo da je Kovačić došao grijati klupu. Zaigrao je u obje utakmice u Primeri ušavši u kasnijoj fazi s klupe. Činjenica je da s trenutnim igračkim kadrom Reala nema mjesta za Matea u prvih 11, ali nije nemoguće da se kroz sezonu, dvije to mjesto ne napravi. Podsjetimo, Kovačić ima tek 21 godinu i najbolje nogometne godine tek dolaze.

Neovisno o ovoj, možda i nespretnoj izjavi Pereza, Kovačić u Realu ima budućnost. Samo treba naporno raditi, dokazivati se i rezultati će doći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider