Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zašto ga klub ne brani?

Nema mira oko Bayerna: 'Guardiola ga je uništio'

Pep Guardiola prima nove udarce, a nova sezona nije ni počela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva naslova njemačkog prvaka nisu bila dovoljna. Zna to i sam Pep Guardiola koji je zaustavljen dvije godine zaredom u polufinalu Lige prvaka, jednom od Reala te drugi put od Barcelone. Ni to nije bilo opravdanje jer Bayern mora uzeti sve.

Breme je to koje mora na svojim leđima nositi katalonski trener. U završnici prošle sezone osakatile su ga ozljede, stradala je zato i kompletna liječnička služba, ali i uz izostanak najvažnijih, Riberyja i Robbena, ipak nije dobro iskoristio neke važne igrače. Barem tako misli Volker Struth, menadžer Marija Gotzea.

Igrač koji je svojim golom odlučio svjetskog prvaka, nije imao status kakvog je očekivao. Njegov agent ide dalje i tvrdi: ''Guardiola ga je uništio.''

''Ne osjeća kao da ima trenerovo povjerenje, a opet kad uđe u igru od njega se očekuje da odluči utakmicu'', požalio se Struth Bildu.

''Jako sam iznenađen što ga nije koristio u najvažnijim utakmicama. Igrao je samo u onim lakšim. Ne znam zašto ga klub nije obranio. Vidi se da Bayernu nedostaje bivši predsjednik Uli Hoeness.''

U Njemačkoj se počelo šuškati o mogućem transferu. Ne šmeka Katalonac ni Schweinsteigera o kom se također priča u kontekstu mogućih odlazaka. Nakon dvije godine kompromisa, mogao bi Bayern doživjeti turbulencije koje bi mogle rezultirati nekim možda i iznenađujućim transferima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider