Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvrijeđena zvijezda

Nema mira ni u Barceloni: 'Brijao' četiri dana u Brazilu, a ipak se razljutio!

Kreće odbrojavanje, idemo ususret „el clasicu“, koji je na rasporedu 22. ožujka na Camp Nouu. U kakvom raspoloženju veliki rivali dočekuju derbi svih derbija?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je pobjedom nad Levanteom na Santiago Bernabeuu samo donekle popravio atmosferu u i oko momčadi. Na Bernaebuu je još uvijek napeto, ali ni na Camp Nouu nije idealna situacija.

VIDEO Pogledajte prvi gol 'baby Neymara' i lekciju koju mu je očitao Ronaldo

Barcelona je ostvarila kratkoročni cilj postavljen početkom godina, čak ga je i nadmašila, jer malo tko je očekivao da će „el clasico“ dočekati s bodovnom prednošću. Realno je bilo da bude na bod ili dva iza Reala i da s eventualnom pobjedom izbije na čelo kolone, a sada s pobjedom može pobjeći na četiri boda i napraviti odlučujući korak ka osvajanju naslova prvaka. No, kada je riječ o Barceloni i Realu, nikada ne može biti idealno.

Dok se Real može koncentrirati isključivo na derbi, Barcu u međuvremenu čeka uzvratni ogled s Manchester Cityjem u Ligi prvaka. Atmosferu u momčadi kvari situacija s Neymarom. Prema pisanju španjolskih medija, Brazilac se još nije odljutio što ga je Luis Enrique zamijenio protiv Eibara. Neymar je bio četiri dana na odmoru u Brazilu gdje je proslavio sestrin rođendan, no svejedno je otvoreno iskazao nezadovoljstvo. Prilikom odlaska s terena bio je vidno razočaran, a kada je sjeo na klupu, navukao je majicu preko glave i tako sjedio dvije minute. Do kraja utakmice "piljio" je u prazno potpuno odsutan.

Neymar je nervozu iskazao i u svlačionici gdje se navodno ponašao prilično destruktivno. Ne zna se je li možda Neymarovo ponašanje vezano uz slučaj koji se vodi na sudu oko njegova transfera, no čini se da su razlog nešto slabije partije u posljednje tri utakmice. Iako ove sezone ima vrlo dobre brojke, postigao je 17 golova u prvenstvu, ipak nije se upisao u strijelce od 15. veljače. Prilično je loše igrao protiv Malage, Granade i Eibara, što, jasno, nije promaklo treneru. A velike zvijezde se u pravilu jako tašte i ne vole kada ih se mijenja u trenutku kada svim silama nastoje zabiti pogodak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider