Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'to nije normalno'

'Ne znaju što čine': Argentinci 'tjeraju' Messija da kaže zbogom reprezentaciji

Kritike koje je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi istrpio nakon poraza u finalu Copa Americe mogle bi imati velike posljedice za reprezentaciju Argentine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi je predvodio Argentinu do dva finala na posljednja dva velika natjecanja, Svjetsko prvenstvo 2014. i Copa America 2015., međutim u oba je završna dvoboja pružio prilično blijedu verziju sebe. Argentinski mediji su ga 'razapeli' nakon oba finala ne shvaćajući pritom kakve bi to moglo imati posljedice. Na to je ukazao izbornik Argentine Gerardo Martino.

"Da sam na njegovom mjestu do daljnjega ne bih igrao za reprezentaciju, a pritom bi igrao za Barcelonu. Svi koji ga kritiziraju trebali bi dobro razmisliti o tome kako ga tretiraju u medijima. Sve loše napisano o njemu nakon finala nema previše smisla", smatra Martino.

Na moguću reprezentativnu stanku najboljeg nogometaša svijeta upozorio je i proslavljeni košarkaš Manu Ginobili.

"Taj dečko je čudovište na terenu. Odveo nas je do finala na posljednja dva prvenstva. Nije baš normalno kritizirati najcjenjeniji sportski dragulj koji imamo u Argentini. Luđaštvo je tako odnositi se prema njemu. To bi ga moglo slomiti, a onda će svi plakati jer će ih Messi poslati k vragu i dići ruke od reprezentacije", rekao je prije nekoliko dana osvajač četiri NBA prstena.

Zasada još nije poznato da li će se Messi odazvati na poziv Martina za prijateljski ogled Argentine i Meksika koji će se održati 8. rujna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider