Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prate ga već neko vrijeme

Ne igra u najboljoj formi, ali Barca je za njega spremila 50 milijuna funti?

Engleski 'The Sun' donosi ekskluzivu kako Barcelona planira dovesti Arsenalovog veznjaka Aarona Ramseyja i za njega je spremna ponuditi čak 50 milijuna funti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok spominju kako je Barcelona pod transfernim embargom, tvrde kako su njeni skauti bili na Old Traffordu i derbiju ManUtd-a i 'Topnika' kako bi gledali upravo Ramseyja. Navodno su ga pratili deset puta ove sezone i planiraju posjetiti Wembley povodom finala FA kupa između Arsenala i Aston Ville.

Barca bi ljeto mogla provesti istražujući koji veznjak bi najviše pasao njihovoj igri, nakon što je Xavi najavio svoj odlazak u Katar, no Ramsey ove sezone ne briljira i nije u svojem najboljem izdanju. Velšanin je veći dio sezone igrao na desnoj strani zbog odlične forme Francisa Coquelina i Santija Cazorle.

Ramseyju bi sigurno više odgovaralo da igra u sredini, a s obzirom da ima ugovor s 'Topnicima' do ljeta 2018. godine, bilo bi stvarno iznenađenje da ga uskoro vidimo u dresu Barcelone. On je i lani bio na njihovoj meti kad je igrao u životnoj formi, ali sumnjamo da bi ga Arsenal samo tako pustio.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider