Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Usporedite tablice

Nevjerojatno loš prognozer: Skoro sve što kaže - ispadne suprotno

Bivšom engleskom reprezentativcu redovito su zapisivali prognoze utakmica Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paul Merson u iznimno dugoj nogometnoj karijeri igrao je, između ostalih, za Arsenal, Middlesbrough, Aston Villu i Portsmouth, a za englesku reprezentaciju upisao je 21 nastup (i postigao pritom tri pogotka). Prestao je igrati tjedan dana poslije 44. rođendana, a posljednji klub bio mu je niželigaš Welshpool Town.

Danas je Merson analitičar Sky Sportsa u čijoj emisiji Soccer Saturday često iznosi svoja mišljenja i prognoze o utakmicama Premierlige za svako kolo. I ne ide mu baš najbolje.

Naime, navijači Tottenhama pomno su zapisivali sve Mersonove prognoze, za svaku utakmicu u dosad odigranih 13 kola i na temelju toga napravili ljestvicu kako bi danas poredak izgledao da je Merson baš sve pogodio.

Naravno, nemoguće je očekivati da itko može pogoditi ishode svih 130 utakmica, ali Merson je, sudeći prema tablici, imao pregršt promašaja. Po njemu je Chelsea trebao biti vodeći s 12 pobjeda i jednim remijem (bez izgubljene utakmice), a Bluesi su pobijedili u svega četiri dvoboja i imaju čak sedam poraza.

Usporedba ljestvica govori kako je to tek jedna u nizu njegovih zabluda. Leicester, koji trenutno vodi u Premierligi, po Mersonu bi danas bio deveti, a West Bromwich Albion koji je pod vodstvom Tonyja Pulisa skupio 17 bodova i na 12. je mjestu, trebao je biti predzadnji, sa samo pet bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider