Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real u provaliji

Navijačima Reala je dosta obojice: Zvižduci kapetanu i traženje odlaska velikog gazde

Real Madrid poražen je na svom terenu u gradskom derbiju s Atleticom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon samo tri kola u prvenstvu Real ima samo tri boda osvojena u 1. kolu. Više nego dovoljno da navijači Reala pokažu palac dolje. Nakon što su ih prošlo kolo razbili Baski u San Sebastianu, sada je veliki Real posramio gradski rival Atletico s 2:1 i to na Santiago Bernabeuu.

VIDEO Šok na Bernabeu: Atletico srušio Real u gradskom derbiju!

Atletico je tako nastavio vraćati 'dug' iz finala Lige prvaka. Prvo su im uzeli Superkup, a sada ostvarili drugu uzastopnu pobjedu nad Realom u povijesti! A još povrh svega, prvenstvo je tek počelo, a za Barcom se zaostaje velikih šest bodova.

Zvižduci Ikeru

Iker Casillas primio je šest pogodaka u posljednje dvije utakmice. Navijači su ga posebno uzeli na zub, jer smatraju da na klupi sjedi bolji vratar – Keylor Navas.

''Odgovorit ću im na najbolji način, dobrim igrama'', odgovorio je kapetan kojem neki navijači, koji ga smatraju legendom, više ne vjeruju.

Kad su nakon utakmice Pepea upitali što misli o tome, on je odgovorio: ''Navijači su uvijek u pravu.''

Navijači su glasno tražili i odlazak velikog gazde Florentina Pereza. On se vjerojatno čudi jer im je doveo prvog strijelca Svjetskog prvenstva i Tonija Kroosa. No, navijače, kao i Cristiana Ronalda, toliko boli tjeranje Angela di Marije da im nikakav dolazak Jamesa Rodrigueza ne može popraviti dojam. A on je dodatno narušen odlaskom Xabija Alonsa i lošim startom u prvenstvu.

Zvižduci za Ikera i 'Florentino, odlazi' znače uzbunu u Realu. Zna to i Carlo Ancelotti koji smiruje strasti.

''Tek je početak prvenstva, popravit ćemo situaciju. Trenutno plaćamo za pogreške koje napravimo.''

U Realu će morati zbiti redove i odgovoriti pobjedom 'pod mus' u La Coruni sljedeće subote. U utorak im u Ligi prvaka stiže Basel i Švicarci bi mogli prvi platiti ceh.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider