Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RealCro Madrid

Navijači su svoje rekli: "Modrić i Kovačić u tandemu protiv Atletica i Barce"

Mateo Kovačić je zbog ozljeda suigrača dobio nekoliko pravih prilika u Realu i objeručke ih iskoristio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni madridski nogometni klub Real pogodila je u utorak loša vijest. Njemački veznjak Toni Kroos zaradio je frakturu stopala te će izbivati s travnjaka oko mjesec i pol dana. To istovremeno znači da će propustiti oba velika derbija protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu i prvi "el clasico" sezone protiv Barcelone na Nou Campu.

S obzirom da se od ozljede još nije oporavio ni Casemiro, trener Zinedine Zidane će ponovno morati pronaći riješenje u sredini terena. Srećom po njega i Real od ozljede se oporavio Luka Modrić, glavni motor i pokretač svih napada Kraljevskog kluba. Njegovi partneri u sredini terena dosada su bili Casemiro i Kroos, no sada će Zidane morati "izmisliti" novi duo koji će mu pridružiti.

Prema anketi madridskih medija (AS i Marca) navijači Reala žele vidjeti Matea Kovačića i Isca uz našeg Luku Modrića! To istovremeno znači da je Kovačić izgurao iz momčadi skupo pojačanje Reala Jamesa Rodrigueza i doveo ga na prag odlaska iz kluba. Modrić, Kovačić i Isco sakupili su kombinirano 83 posto glasova navijača, s time da je Luka dobio 33 posto, a Mateo čak 28!

Posljednje igre bivšeg igrača Intera očisto su osvojile navijače Kraljevskog kluba i sada ga žele vidjeti uz bok svog idola Luke Modrića. Kovačić je prošloga tjedna spasio Real od katastrofe i poraza u Poljskoj od Legije u Ligi prvaka te je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Leganesa. Na travnjaku ga je, po prvi put nakon ozljede, zamjenio Modrić.

Kovačić je konačno dobio pravu minutažu kod Zidanea zbog silnih ozljeda koje prate Real u ovoj sezoni. Osim Casemira zbog ozljede su već dosada izbivali Modrić, Sergio Ramos, Pepe, Benzema, Marcelo i sada Kroos.

Pred nama je reprezentativna stanka u kojoj se nadamo da neće biti nikakvih ozljeda. Nakon toga, točnije 19. studenog, slijedi veliki gradski obračun Atletica i Reala na Vicente Calderonu. Modrić i Kovačić trebali bi diktirati sredinom terena Kraljeva, a to će svakom hrvatskom ljubitelju nogometa biti itekako zanimljivo za vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider