Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuga modernog nogometa

Navijači Chelseaja odgovorili na Mourinhove kritike: Evo što su poručili

Jose Mourinho okomio se na svoje navijače jer su po njegovu ukusu premirni i pretihi, a nije dugo čekao na odgovor, koji prokazuje svu tugu modernog nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Cijena ulaznice iznosi 50 funti (oko 500 kuna op.a.), uzmi ili ostavi. Velik broj mladih ljudi ne može si priuštiti da često ode na utakmicu, no to je problem cijele lige. Zapravo, atmosfera nije samo Chelseajev problem. Bili smo na Old Traffordu i atmosfera nije bila neka, baš kao ni kod Liverpoola. Domaći navijači moraju sjediti, ali gostujući mogu stajati. Domaći koji se stoje i navijaju dobivaju pisma kluba koji prijeti ukidanjem pretplata ako se takvo što ponovi. To ne pomaže'', rekao je predsjednik Chelseajeve udruge navijača Tim Rolls.

Ukoliko je tako nešto istina onda stvarno stvari više nemaju nekog smisla, klubovi navijače tretiraju isključivo kao poligon za zaradu, koji im osim toga ništa drugo ne predstavlja pa svako odstupanje od striktno određenog ponašanja biva kažnjeno. Naravno, navijači su si i sami krivi jer onaj tko prihvati za takvu cijene tako grozne uvjete zapravo zaslužuje što dobije... (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider