Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG u to ne vjeruje

Najbolji mladi veznjak svijeta odlučio: Postoje 'samo dva kluba' nakon Juvea

Juventusov veznjak Paul Pogba spreman je napustiti Torino jedino u zamjenu za Barcelonu ili Madrid, vijest je to koju je donosi ugledni francuski L'Equipe…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U članku se navodi kako će Pogba 'ignorirati' transfer u PSG kako bi osigurao prelazak na Camp Nou ili Bernabeu. Unatoč tome vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi nedavno je izjavio: ''Objavit ćemo kada postignemo dogovor s igračem.''

Spomenuti članak također navodi kako je Pogbin agent, poznati Mino Raiola, obavijestio Parižane oko igračevih namjera. Naravno, trenutno najdominantniji francuski klub i dalje je uvjeren kako će potpisati najtalentiranijeg francuskog nogometaša, ali čini se kako je Pogba već odlučio u kojoj će ligi nastaviti karijeru.

Zvijezda Juventusa predodređena je za uspjeh u bilo kojoj ligi. Pogbine fizičke sposobnosti i dugi koraci ističu ga na terenu. K tome, posjeduje tehniku i dovoljno samopouzdanja da se nametne bilo kojem protivniku, a sposobnost zabijanja fantastičnih pogodaka daje mu širok dijapazon igračkih mogućnosti. A tek su mu 22 godine.

Francuski L'Equipe napominje kako su španjolski velikani Pogbi spremni ponuditi deset milijuna eura po sezoni. S time da Barcelona ne može realizirati transfer do siječnja 2016. godine. No, i Barca i Real napravit će sve ne bi li uskoro u svoje redove doveli jednog od najboljih mladih nogometaša svijeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider