Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sportski biseri...

Naj izjave sportaša u 2008.

Kako i svaka godina do sada i 2008. je bila prepuna raznih izjava sportaša koje će možda ući u neki sportski almanah ili čak možda u sportske izjave stoljeća. Donosimo vam neke od njih po izboru njemačkog časopisa Bild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

1) Michael Phelps nakon osvajanja 8 zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Pekingu: ''Kada toliko ljudi govori da je to nemoguće, potrebna je samo mašta'

2) Izbornik Rusije Guus Hiddink prije utakmice protiv rodne Nizozemske u četvrtfinalu Eura 2008.: 'Nadam se da ću sutra biti veeeliki izdajnik. Jer ako sam već izdajnik, onda neka sam bar vrlo dobar izdajnik'. Rusija je odlučnu Nizozemsku pobijedila 3:1.

3) Rafael Nadal nakon što je osvojio French Open and Wimbledon: 'Gotovo savršena sezone zar ne?'

4) AllaKudrjavceva nakon što je izbacila Mariju Šarapovu s Wimbledona: 'Lijepo je pobijediti Mariju. Zašto? Pa... Ne sviđa mi se njezin outfit...'

5) Menadžer Arsenala Arsene Wenger nakon poraza od Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka: 'Katkad morate progutati i ono što je inače nemoguće progutati'. 

6) Nekadašnji naj igrač svijeta Ronaldo kada su ga pitali koliko se udebljao nakon što je godinu dana zbog ozljede bio van terena: 'Ne mogu biti deblji, još malo i ostat ću potpuno bez odjeće'.

7) Šef FIA-e Max Mosley nakon što je u javnost procurilo da ga 'pali' sado-mazo seks s naci elementima: 'Činim to već 45 godina. Bio sam iznimno oprezan, nikad me nisu uhvatili'. 

8) Lance Armstrog o povratku profesionalnom biciklizmu: 'Odlučio sam ponovno se utrkivati sa svojim biciklom'. 

9) Vitalij Kličko nakon što su on i njegov brat Vladimir u studenom izazvali Rusa NIkolaja Valujeva na borbu za WBA pojas: 'Imamo sani namjeravamo ga pretvoriti u stvarnost tako što ćemo uzeti i posljednji pojas za Kličko obitelj'

10) Vitalij Kličko otkriva svoj osobni trik protiv oteklina: 'Zamotam oko šaka pelenu natopljenu urinom mog 3-godišnjeg sina Maxa. Dječji urin je odličan jer ne sadrži toksine i ne smrdi'. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider