Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hvala za sve, ali...

Mourinho sprema veliki remont: Prvi na udaru Terry i Ivanović!

Katastrofalni ulazak u novu sezonu ubrzat će, čini se, toliko potrebnu reorganizaciju igračkog kadra u Chelseaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho ne misli čekati ljeto kako bi se zahvalio starijim igračima i prodrmao svlačionicu.

Chelsea će, piše Mirror, prvo mijenjati obranu, a John Terry i Branislav Ivanović dvojac su koji će se među prvima naći na transfer-listi.

Uz činjenicu da su jedan i drugi daleko od forme iz najboljih dana kada su s Bluesima pokorili Europu i uzeli Ligu prvaka, zajedničko im je i to što im iduće ljeto istječe ugovor s Chelseajem pa će Mourinho pokušati izvući što više milijuna na ime odšteta. Zainteresiranih klubova će sigurno biti.

Chelsea je očajno otvorio novu sezonu Premierlige, u pet kola imaju jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza, a ove subote na Stamford Bridgeu čekaju Arsenal. Uoči dolaska Topnika pobijedili su u Ligi prvaka na domaćem terenu Maccabi Tel Aviv sa 4:0 bez kapetana Terryja i njegova zamjenika Ivanovića koji su taj trijumf odgledali s klupe.

Mourinho će, pišu Englezi, na zimu nakon prodaje Terryja i Ivanovića ponovno pokušati dovesti odličnog 21-godišnjeg braniča Evertona Johna Stonesa. Ovog ljeta su s Goodison Parka odbijali sve ponude za svog stopera koji može igrati i na poziciji desnog beka, ali nije sporno kako će na zimu Stones opet postati meta većih i bogatijih klubova od Evertona, uključujući i Chelsea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider