Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelseajev ljetni šoping

Mourinho potpuno otvoreno o pojačanjima do kraja prijelaznog roka

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho poručio je da je za njegov klub ovoljetni prijelazni rok završen...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je i formalno dosadašnji lijevi bočni nogometaš Atletico Madrida Filipe Luis postao član Chelseaja, a portugalski stručnjak tvrdi da je Brazilac ujedno i posljednje pojačanje na Stamford Bridgeu za ovo ljeto. Podsjetimo, ranije su ''bluesi'' doveli Cesca Fabregasa iz Barcelone, Diega Costu iz Atletica i našeg Marija Pašalića iz Hajduka, te vratili s posudbe vratara Thibauta Courtoisa iz madridskog Atletica. Dakako, za očekivati je da će 19-godišnji Pašalić vrlo brzo otići na posudbu izvan Engleske.

''Zaključili smo kupovine. Prijelazni rok završava 31. kolovoza, a mi smo ga završili 19. srpnja. Klub je napravio fantastičan posao, ne samo zbog igrača koje smo kupili, nego i zato što smo ih kupili u rekordnom roku'', istaknuo je Mourinho.

Posljednjih se dana spominjala mogućnost da će se Chelsea uključiti u utrku za Samija Khediru iz Real Madrida i Radamela Falcaa iz Monaca, ali ako su Mourinhove riječi točne, od toga neće biti ništa.

''Klub je odradio sjajan posao. Znali smo koji su nam igrači mete i napali smo njih i njihove klubove vrlo rano. Dobili smo točno ono što smo trebali i htjeli. Iznimno mi se sviđa momčad i jedva čekam početak sezone.''

Iskoristio je Portugalac priliku da još jednom ''ubode'' Arsenal, poručivši da Fabregas ni u jednom trenutku nije pokazao želju da se vrati među ''topnike'' kojima je svojedobno bio kapetan.

''Trebalo mi je samo 20 minuta da ga uvjerim da potpiše, mislim da je stvarno htio doći kod nas. Arsenal je imao opciju prvokupa, ali mislim da Cesc nije bio otvoren za to. Htio je doći u Chelsea, tako da nam je posao bio olakšan.'' (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider