Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz bok Messiju i Ronaldu

Mourinho potpisuje povijesni ugovor

Karizmatični nogometni trener Jose Mourinho postpisat će uskoro novi ugovor s Chelseajem i postati jednako plaćen kao i najbolji igrači današnjice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski Guardian prenosi vijest da se Chelsea sprema pred Mourinha gurnuti novi ugovor, znatno poboljšan u usporedbi s aktualnim koji mu istječe na ljeto 2017. godine. Mourinho u ovom trenutku na godišnjoj bazi zaradi oko 12 milijuna eura, a s novim bi trebao 'okrenuti' 15 milijuna plus bonusi za trofeje.

Cristiano Ronaldo prema ugovoru koji mu traje do 2018. godine zarađuje 17 milijuna po sezoni (bez sponzorskih ugovora), a Lionel Messi milijun manje. Njih su dvojica najplaćeniji igrači današnjice, a uskoro bi s njima uz bok trebao stati i jedan strateg.

Ukoliko osvoji barem jedan od dva najveća trofeja za koja će se Chelsea boriti (Premierliga i Liga prvaka), konačna cifra koju bi Mourinho zaradio iznosila bi i do 20 milijuna eura.

Mourinho je ove sezone nekoliko puta ponovio da će Chelsea svoj zenit doseći u sezonama koje dolaze. Vlasnik Roman Abramovič zasigurno želi ponovno vidjeti svoj klub na vrhu Europe, pa mu taj iznos sigurno neće biti problem ni platiti. No ukoliko Mourinho ne uspije i Chelsea ostane bez trofeja... bit će grdo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider