Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Znate li vi Ramosa?'

Mourinho odgovorio kapetanu Reala: On je sjajan nogometaš, ali…

Trener Chelseaja nije mogao ostati tiho nakon prozivki s okupljanja španjolske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vicente Del Bosque i Sergio Ramos čudili su se javno ozljedama Cesca Fabregasa i Diega Coste koji su otkazali dolazak na prošlo okupljanje španjolske reprezentacije. Pitali su se mnogi kako to mogu za Chelsea, a ne mogu za Španjolsku, pogotovo nakon Mourinhovih medijskih akrobacija u kojima se žalio što mu igrači ozlijeđeni moraju igrati za reprezentaciju.

Sve bi to bilo logično osim što isti ti igrači nisu ozlijeđeni konstantno igrali za Chelsea, osim posljednje pauze Coste.

Sergio Ramos je izjavio kako bi želio vidjeti istu predanost reprezentativaca, sadašnjih i onih budućih, u u klubovima i nacionalnoj momčadi. Kasnije je dodao, 'ako sam nekog time uvrijedio, to je njegov problem'.

Jose Mourinho je nakon nove pobjede u prvenstvu odgovorio svom nekadašnjem igraču nakon upita pripadnika medija o cijelom slučaju.

''Znate li Sergija Ramosa osobno? On je fantastičan nogometaš, ali on nije liječnik. Moj liječnik i onaj španjolske reprezentacije rekli su kako ti igrači nisu u stanju za igru. Tko sam ja da se tome suprotstavim? Ne sjećam se da je Sergio položio medicinski ispit u posljednjih nekoliko godina'', rekao je Portugalac u svom stilu.

''Vjerujem svojim liječnicima 100%. Ako Del Bosque ne vjeruje svojima, to je njegov problem, ne moj. I Kompany nije igrao za Belgiju, ali je ovo kolo za City. Je li se dogovorio s nacionalom momčadi? Mislim da je, on je i kapetan. Je li varao reprezentaciju? Nije. Svi smo prihvatili kako je bio ozljeđen'', poručio je Jose Mourinho.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider