Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Verbalni rat

Mourinho nije rekao 'izbacite ih iz Lige prvaka', ali je ukazao na ono što svi znaju

Daily Mail je izvadio citat iz Mourinhove press konferencije u petak i napravio da zvuči puno drastičnije i kontroverznije nego što je zapravo bio…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea očekuje veliki derbi na Etihadu protiv prvaka Cityja. Bit će to okršaj dvojice sjajnih napadača, Agüera i Diega Coste, te dvije momčadi koje i ove godine figuriraju za najveće favorite Premierlige.

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho se na press konferenciji u petak dotaknuo financijskog fair-playa i Cityja, ali nije izričito kazao kako City treba izbaciti iz Lige prvaka, kao što je to prikazao Daily Mail.

Mourinho je rekao kako 'postoje novčane kazne i svi znaju da one postoje', tako da klubovi znaju da neće morati platiti maksimalnu kaznu za kršenje financijskog fair-playa nego će samo platiti novčani iznos u potrebnoj visini. Poput Cityja kojeg se uz PSG najviše opominjalo za kršenje pravila.

Daily Mail je odmah iskoristio tu priliku okarakteriziravši Mourinhove riječi kao da 'City treba izbaciti iz Lige prvaka', no Portugalac je imao naumu psihološki uzdrmati svog idućeg protivnika. A na Uefi je da se ozbiljnije uhvati u koštac s najbogatijim klubovima koji se ne pridržavaju pravila. Pitanje je samo želi li to.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider